Tel.: +36 1/235-0530   
Fax: +36 1/235-0531
 
Hungarorent autókölcsönző, autókölcsönzés
Hungarorent Car Autókölcsönző

 AUTÓKÖLCSÖNZÉS, AUTÓBÉRLÉS BUDAPESTEN, MAGYARORSZÁGON

 
 
Autókölcsönzés akciók
On-line foglalás, megrendelés
Autókölcsönzés akciók
Autókölcsönzés sofőrrel Egyutas ár Bécsi kiszállítás Akciós GPS 1200 Ft + ÁFA / nap
Autókölcsönzés akciók
 

CÉGÜNKRŐL - HUNGARORENT AUTÓBÉRLÉS

 

Hungarorent Car Általános Járműkölcsönző Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Alakulás éve: 2005
Cégjegyzékszám: 13-09-102111
Adószám: 13436898-2-13

BEMUTATKOZÁS
autóbérlés
A HUNGARORENT Car Kft. 2005. februárban alakult, két 1996 és 1998 óta az autóbérlés üzletágban működő gazdasági társaság tulajdonosi struktúra változása kapcsán. A tulajdonosi háttér magyar magánszemélyekből tevődik össze, külföldi tulajdon a társaságunkban nincsen.

Cégünk fő profilja az autókölcsönzés. Járműállományunk a kis kategóriától a luxusautókig felöleli a jelenleg Magyarországon használt valamennyi gépjármű kategóriát. A személygépjárművek széles kínálata mellett elérhető mikrobusz, különböző igények kiszolgálására haszongépjármű, illetve partnereinken keresztül terepjáró, limuzin, és más speciális járművek is.

Bérleti konstrukcióinkkal igyekeztünk minden igényt kielégíteni. Gépjárműveink bérbe vehetőek pár napra, hosszabb távra, és tartós bérleti szerződés keretén belül történhet autóbérlés akár több évre is. Ha lehetőség nyílik rá, ügyfeleinknek igyekszünk az egyedi igényeihez alkalmazkodó paraméterek biztosítására. Szolgáltatásaink elérhetőek mind magánszemélyek, mind cégek számára.

Árképzésünk során arra törekedtünk, hogy bérlőink számára minél egyszerűbb, átláthatóbb legyen a költségtervezés. Így bérleti díjaink gyakorlatilag mindent tartalmaznak a díjmentes kilométer használattól a biztosításokig. Valamennyi gépjárművünket “házhoz”szállítva adjuk át, és a megrendeléshez is elegendő az e-mail, vagy a telefon.

A hagyományos autóbérlés mellett több speciális szolgáltatás is igénybe vehető. Valamennyi gépjárművünk bérelhető sofőrrel, és mód nyílik autóink Magyarországon történő felvétele után a külföldön történő leadásra. Az “egyutas”ár természetesen belföldön is alkalmazható.

A gépjárműveink életkora a 4 évet nem haladja meg, műszaki állapotuk azonban kortól függetlenül kifogástalan. Ennek tudatában nyújtjuk valamennyi bérlőnknek a Hungaro-Assistance® szolgáltatásunkat, mely műszaki hiba és nem saját hibás baleset esetére nyújt helyszínre kiszállított csere gépjárművet, és más egyéb szolgáltatásokat.

A HUNGARORENT CAR Kft. mindenkor ügyfelei magas színvonalú és minőségű kiszolgálására törekszik. Ennek érdekében 2007 évben bevezetésre kerülnek az európai színvonalú minőségbiztosítási rendszereink.
Cégünk fejlődésének mindig jelentős alapját jelentette, és jelenti most is, az autóbérlési szolgáltatásainkat igénybe vevő partnereink véleménye, esetleges kritikája. Ha elégedett velünk, köszönettel vesszük, ha megosztja velünk véleményét, ha azonban a szolgáltatásaink igénybe vétele során negatív tapasztalatokat szerzett, kérjük, írja meg nekünk, hogy a jövőben orvosolhassuk a problémát.

 
 
A Hungarorent Car Kft. a
Magyar Autókölcsönző­k Szövetségének tagja

AUTÓKÖLCSÖNZÉS, AUTÓBÉRLÉS BUDAPESTEN, MAGYARORSZÁGON

 
  Car rental Hungary, Budapest
Autókölcsönző járműpark
Autókölcsönző személy- és haszongépjárművekkel
 
   
Minden jog fenntartva © 2006 Hungarorent Car Kft. kapcsolat I honlaptérkép I nyitólap I impresszum I jognyilatkozat I