Tel.: +36 1/235-0530   
Fax: +36 1/235-0531
 
Hungarorent autókölcsönző, autókölcsönzés
Hungarorent Car Autókölcsönző

 AUTÓKÖLCSÖNZÉS, AUTÓBÉRLÉS BUDAPESTEN, MAGYARORSZÁGON

 
 
Autókölcsönzés akciók
On-line foglalás, megrendelés
Autókölcsönzés akciók
Autókölcsönzés sofőrrel Egyutas ár Bécsi kiszállítás Akciós GPS 1200 Ft + ÁFA / nap
Autókölcsönzés akciók
 
HUNGARORENT Kft.
 

A Hungarorent autókölcsönző minőségpolitikája

Minőségpolitikánk fő irányelve, hogy a HUNGARORENT autókölcsönző továbbra is a megrendelők igényeinek megfelelő, kiemelkedően magas színvonalú autókölcsönzés szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás legyen. A HUNGARORENT autókölcsönző célja továbbá a közép és hosszú távú eredményes és gazdaságos működés.

Minőségpolitikai irányelveinknek megfelelve alapvető célunk elsősorban Budapesten, de azon túlmenően Magyarországon, illetve Európa más országaiba irányulóan is, az autókölcsönzés üzletágban meglévő piaci pozíciónk megtartása. Elsődleges szempontjaink közé tartozik továbbá, hogy a szolgáltatásainkkal elégedett megrendelőink és partnereink minden tekintetben a céltudatos és szolgálatkész, az új kihívások iránt fogékony, feladatait minőségi módon ellátó autókölcsönző szolgáltatót lássák bennünk.

Stratégiai célunk az elégedett munkatársaink által nyújtott autóbérlés szolgáltatásunk minőségének folyamatos javítása és a gépjármű bérbeadás kapcsán a gazdálkodásunk hatékonyságának növelése.

Minőségpolitikai irányelveinket teljesítve a HUNGARORENT autókölcsönző elkötelezi magát a vonatkozó környezetvédelmi jogszabályok, előírások és a vállat egyéb követelmények betartásán túl, a környezeti teljesítményünk folyamatos javítását.

A küldetésünkben megfogalmazott célok megvalósítása miatt fontos számunkra az MSZ EN ISO 9001: 2001 és az MSZ EN ISO 14001: 2005 szabványok szerinti integrált, minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer.

 
A minőségi követelményeknek megfelelően célkitűzéseink:
 
  • Autókölcsönzés szolgáltató tevékenységünket a törvények betartásával, szabályozott módon, szakértelemmel és felelősséggel látjuk el.
  • Alapvető célkitűzésünk az autó bérbeadás során a járműparkunk műszaki, környezetvédelmi, esztétikai, ergonómiai és kényelmi szempontok szerinti folyamatos korszerűsítése a környezeti ártalmak csökkentése érdekében, hogy gazdaságos és versenyképes autókölcsönzés szolgáltatásainkkal elégedett vevőink legyenek és megfeleljünk az egyre szigorodó közlekedésbiztonsági, környezetvédelmi és munkavédelmi előírásoknak.
  • Beszállítóinkkal való hosszú távú kölcsönösen előnyös, partneri kapcsolat kialakítása és fenntartása annak érdekében, hogy ők is elfogadják minőség- és környezetpolitikánkat, és tevékenységükkel elősegítsék a minőséggel és környezetközpontúsággal kapcsolatos céljainkat az autókölcsönzés szolgáltatás és kapcsolódó területein.
  • A minőségi igényeinket és elvárásainkat kielégítő, hibátlan termékek, anyagok, berendezések, járművek és a követelményeknek megfelelő szintű szolgáltatások beszerzése.
  • A társaság vagyonával való ésszerű gazdálkodás és annak eredményes működtetése. Pénzügyi stabilitásunk mindenkori fenntartása rövid és hosszú távú céljaink megvalósításának érdekében.
 
Hosszú távon, autó bérlés szolgáltatásunk minőségének növelése érdekében fontos feladatunknak tekintjük továbbá:
 
  • rendszeres minőségügyi, környezetvédelmi és szakmai képzéssel, motiválással dolgozóink minőség- és környezetközpontú gondolkodásának fejlesztését, a vállalati kultúra javítását,
  • a munkahelyi demokrácia fórumainak összehangolt működtetését,
  • a munkavállalók élet- és munkakörülményeinek, a szociális és jóléti ellátás színvonalának javítását,
  • a minőségi munkára ösztönző javadalmazási-, érdekeltségi rendszerek alkalmazását a munkaerő megtartó képesség fokozására.

Célkitűzéseink megvalósulásához az MSZ EN ISO 9001: 2001 és az MSZ EN ISO 14001: 2005 szabványoknak megfelelő integrált, minőség- és környezetközpontú irányítási rendszert építünk ki és alkalmazunk. A minőség- és környezetirányítási feladatokat meghatározott jogkörrel rendelkező minőségügyi vezető irányítja és látja el.

A társaság vezetése és minden munkavállalója a kor követelményeihez igazodva elkötelezetten, teljes felelősséggel dolgozik a minőség- és környezetpolitikai nyilatkozatban leírtak érvényre juttatásáért és a folyamatos fejlődéséért.

 
 
A Hungarorent Car Kft. a
Magyar Autókölcsönző­k Szövetségének tagja

AUTÓKÖLCSÖNZÉS, AUTÓBÉRLÉS BUDAPESTEN, MAGYARORSZÁGON

 
  Car rental Hungary, Budapest
Autókölcsönző járműpark
Autókölcsönző személy- és haszongépjárművekkel
 
   
Minden jog fenntartva © 2006 Hungarorent Car Kft. kapcsolat I honlaptérkép I nyitólap I impresszum I jognyilatkozat I