Tel.: +36 1/235-0530   
Fax: +36 1/235-0531
 
Hungarorent autókölcsönző, autókölcsönzés
Hungarorent Car Autókölcsönző

 AUTÓKÖLCSÖNZÉS, AUTÓBÉRLÉS BUDAPESTEN, MAGYARORSZÁGON

 
 
Autókölcsönzés akciók
On-line foglalás, megrendelés
Autókölcsönzés akciók
Autókölcsönzés sofőrrel Egyutas ár Bécsi kiszállítás Akciós GPS 1200 Ft + ÁFA / nap
Autókölcsönzés akciók
 
Hungaro-Assistance ® Szolgáltatás FELTÉTELEI

Valamennyi gépkocsink bérleti díja tartalmaz Hungaro-Assistance® Szolgáltatást. Ez annyit jelent, hogy a bérlet időtartama alatt bekövetkezett műszaki meghibásodás esetén a helyszínre kiszállítva csere gépjárművet biztosítunk Bérlőinknek, amennyiben a jármű mozgásképtelen. Ha a meghibásodás a helyszínen javítható, akkor a javításról gondoskodunk. A meghibásodott és mozgásképtelen gépjármű elszállításáról, további ügyeinek intézéséről gondoskodunk.

Szintén jogosultak Bérlőink a Hungaro-Assistance® szolgáltatás alapján nyújtott szolgáltatásokra abban az esetben, ha olyan baleset szenvedő alanyai, melyben felelősség nem terheli őket, és a baleset után a Bérleti Szerződésben foglaltak szerint járnak el.

A Hungaro-Assistance® Szolgáltatás alapján nyújtandó szolgáltatásokat, a bejelentést követően belföldön 4 órán belül, külföldön 8 illetve 12 órán belül köteles Bérbeadó megkezdeni a helyszínen. Amennyiben ezen időtartamon belül Bérbeadó, vagy az általa megbízott személy nem tud a helyszínen megjelenni, úgy Bérlőink továbbutazásának, hazautazásának, szállásának költségeit a biztosítás alapján megtérítjük.

A Hungaro-Assistance® Szolgáltatás szolgáltatásai elérhetőek abban az esetben is, ha a gépkocsival olyan balesetet szenved Bérlő, mely saját hibásnak minősül. A szolgáltatás ebben az esetben díjköteles.

A Hungaro-Assistance® Szolgáltatás csak a bérleti szerződésben szereplő gépkocsira, a bérleti szerződésben engedélyezett felhasználási területre szól, abban az esetben, ha a meghibásodás nem vezethető vissza a Bérlő gondatlanságára, illetve a nem rendeltetésszerű használatra. Az assistance szolgáltatás érvényét veszti abban az esetben, ha a Bérleti Szerződés bármely pontjának megszegése megvalósul, függetlenül attól, hogy a szerződés megszegésének ténye önmagában összefügg-e a műszaki meghibásodással, illetve balesettel.

A Hungaro-Assistance® Szolgáltatás alapján nyújtott szolgáltatáshoz társaságunk igénybe veszi a Magyar Autóklub, külföldi honos autóklubok, más partnercégek, és a különböző márkaképviseletek szolgáltatásait.

 
 
A Hungarorent Car Kft. a
Magyar Autókölcsönző­k Szövetségének tagja

AUTÓKÖLCSÖNZÉS, AUTÓBÉRLÉS BUDAPESTEN, MAGYARORSZÁGON

 
  Car rental Hungary, Budapest
Autókölcsönző járműpark
Autókölcsönző személy- és haszongépjárművekkel
 
   
Minden jog fenntartva © 2006 Hungarorent Car Kft. kapcsolat I honlaptérkép I nyitólap I impresszum I jognyilatkozat I